Prijzen iPad Mini duiken op in computersysteem Media Markt

In het computersysteem van Media Markt in Duitsland is een uitgebreide prijslijst opgedoken, met daarin ieder model iPad Mini, en de bijbehorende prijs in euro’s.

Zoals min of meer verwacht, begint de iPad Mini bij 249 euro, voor de WiFi versie met 8 GB opslagcapaciteit. De 16 GB WiFi variant is vervolgens 100 euro duurder. Verrassend genoeg vinden we in het systeem ook een iPad Mini variant met een mobiele data verbinding. Dit staat in contrast met recente berichten, volgens welke er alléén een WiFi model op de markt zou gaan komen.

Hoe het ook zij: de prijzen van de compacte iPad lopen vervolgens op tot 649 voor een model met 64 GB opslagruimte én mobiel internet. Ertussenin ligt natuurlijk ook nog een 32 GB model. Traditiegetrouw moet de iPad Mini in zowel zwart als wit op de markt komen.

Of de opgedoken informatie klopt, of dat het hier slechts om zogenaamde ‘placeholders’ in het systeem van Media Markt gaat is niet bekend. Deels sluit het allemaal mooi aan op wat we al wisten – op dat ene puntje van die mobiele internetverbinding na dan.

Maar… zoals inmiddels ook persbureau Reuters bevestigd heeft: over negen dagen – op 23 oktober – weten we alles!

(via)

Laat wat van je horen

*